Events for 2025: 

Torsdag d. 23/01/2025 |  Fejring af træ – slangens år 

I anledning af Træ-Slangens år præsenterer vi en ny og spændende menu, der afspejler symbolikken bag årets tema. Menuen hylder naturens kraft og slangens visdom med retter, der fokuserer på fornyelse, balance og raffinerede smagsoplevelser.

Betydningen af træ-slangens år:

Vi hylder et år præget af visdom, transformation og vækst!

Træets energi står for stabilitet, udvikling og rødder, mens slangens år symboliserer intuition, forandring og mystik. Sammen skaber de et harmonisk samspil mellem styrke og fleksibilitet.

Lad os fejre denne unikke kombination med refleksion, nye begyndelser og en styrket forbindelse til naturen.

 

Onsdag d. 05/02/2025 |  Exclusive wine parring m. Wine Advisor 

Oplev det japanske fusionskøkken parret med eksklusive vine fra Europa. 

Aftenens menu: 

Færøsk laks | Unagi sauce 

Dybstegt tofu | Bonito 

Tun | Kizami 

Tatar af kalv | Chili & saltet citron 

Jordskok | Mango & wasabi 

Sprødt svinebryst | Spicy sauce 

Gulerødder | Miso 

Takoyaki | Miso 

Kartoffel | Løg & æble 

Pris for mad og vin pr. person: 1099,-

 

Torsdag d. 20/03/2025 | Shunbun no Hi (forårsjævndøgn) 

I anledningen af Shunbun no Hi introducerer vi en ny menu, der hylder forårets ankomst og forårsjævndøgnets balance. Menuen er inspireret af sæsonens friske råvarer og de japanske traditioner, der forbinder mennesker med naturens skønhed. Retterne afspejler harmoni og fornyelse – perfekt til at fejre denne særlige dag med elegance og respekt for forårets komme.