Events for 2025:
Torsdag d. 23/01/2025 | Fejring af træ – slangens år
I anledning af Træ-Slangens år præsenterer vi en ny og spændende menu, der afspejler symbolikken bag årets tema. Menuen hylder naturens kraft og slangens visdom med retter, der fokuserer på fornyelse, balance og raffinerede smagsoplevelser.
Betydningen af træ-slangens år:
Vi hylder et år præget af visdom, transformation og vækst!
Træets energi står for stabilitet, udvikling og rødder, mens slangens år symboliserer intuition, forandring og mystik. Sammen skaber de et harmonisk samspil mellem styrke og fleksibilitet.
Lad os fejre denne unikke kombination med refleksion, nye begyndelser og en styrket forbindelse til naturen.
Onsdag d. 05/02/2025 | Exclusive wine parring m. Wine Advisor
Oplev det japanske fusionskøkken parret med eksklusive vine fra Europa.
Aftenens menu:
Færøsk laks | Unagi sauce
Dybstegt tofu | Bonito
Tun | Kizami
Tatar af kalv | Chili & saltet citron
Jordskok | Mango & wasabi
Sprødt svinebryst | Spicy sauce
Gulerødder | Miso
Takoyaki | Miso
Kartoffel | Løg & æble
Pris for mad og vin pr. person: 1099,-
Torsdag d. 20/03/2025 | Shunbun no Hi (forårsjævndøgn)
I anledningen af Shunbun no Hi introducerer vi en ny menu, der hylder forårets ankomst og forårsjævndøgnets balance. Menuen er inspireret af sæsonens friske råvarer og de japanske traditioner, der forbinder mennesker med naturens skønhed. Retterne afspejler harmoni og fornyelse – perfekt til at fejre denne særlige dag med elegance og respekt for forårets komme.